-2%

Distantier Rigla Tip S Druwa DUW 50/80

83.40lei (cu TVA)

Vezi coșul

Descriere

  1. Distantierul Rigla Tip S Druwa DUW50/80 are inaltimea de 5 cm si lungime de 80 cm.
  2. Este cel mai nou produs al nostru ce imbunatateste foarte mult stabilitatea si usurinta cu care acest tip de distantier poate fi folosit. Are un avantaj enorm datorita formei sale si ajuta maxim in randamentul executiei unei placi de beton. Este utilizat pentru armaturi orizontale dar poate fi folosit si pentru armaturi verticale, in acest caz trebuie doar prins de catre fierar cu o sarma pentru a putea ramane fixat pe verticala. Se pozitioneaza cu distante intre  incepand de la 70cm pana la maxim 150cm in functie de incarcarea pe mp de fier, sau de diametrul barelor sau a plasei sudate.
  3. Are o forma de litera S ce ajuta la stabilitate si la consumul mai redus pe mp. Este mai gros in carne si este mult mai rezitent la incarcare fata de produsle similare.
  4. In general se distribuie pe placa can 1 bucata de 80 cm la 2 metri patrati, dar asta variaza fosrte mult in functie de proiect si de greutatea armaturii.
  5. Druwa este utilizat la armarea placilor in special vine pus in opera si folosit pentru a sustine armatura. Acest distantier este gandit sa fie pus cu piciorusele in jos dar poate fi folosit si invers cu piciorusele in sus in cazul unei placi care are ca suprafata de sprrijin poistiren sau folie care nu trebuie sa o strapunga.

    Un profil are 80 de cm lungime si in functie de inaltimea lui sunt diferite bucati per pachet.

    Materialul din care este produs nu are deloc PVC in el si este produs din Polietilena de inalta densitate + PP Polipropilena

  6. Este un produs ignifug! Nu contine substante care ar putea arde.

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Dimensiuni 80 × 20 × 20 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Distantier Rigla Tip S Druwa DUW 50/80”

Distantier Rigla Tip S Druwa DUW 50/80

83.40lei (cu TVA)

Disponibilitate: 6300 în stoc SKU: DUW50/80
Vezi coșul