Va punem la dispozitie o gama larga de produse facute special pentru a usura pozitionarea fierului, pentru a reduce timpul de executie si surprizele neplacute care apar dupa decofrare.

Sc HyTech Construction Srl cu sediul in Bucuresti, activeaza  din 2008 in domeniul constructiilor. Pentru a veni in intimpinarea constructorilor – producem, importam si comercializam distantieri pentru armaturi. Hytech Construction a devenit una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul distantierilor, recunoscuta pentru calitatea produselor si serviciilor sale destinate armarii fierului in constructii civile, edilitare, industriale si de agrement.

 In acest moment HyTech Construction are colaborari cu foarte multe firme de top, din domeniul constructiilor care isi desfasoara actvitatea in Romania si Republica Moldova.

Din 2008 avem o stransa colaborare cu Reuss-Seifert GmbH, devenind ulterior in 2009 unic importator pe Romania, iar in 2010 am devenit unic importator pe Romania a celui mai mare producator de distantieri din Europa si anume Nevoga GmbH.

Ne recomanda atat vasta experienta in domeniul ce il activam precum si un portofoliu bogat de clienti si lucrari precum: Arena Nationala (Bucuresti), Palas Mall (Iasi), AFI Palace Controceni, Pasaj Basarab, etc

Pentru o colaborare reusita, HyTech Construction asigura un pachet complet si profesionist de servicii aferente produselor comercializate: consultanta tehnica, asistenta tehnica in santier, transport gratuit al produselor in orice locatie din tara.