Livrare si retur

HYTECH CONSTRUCTION  îţi oferă posibilitatea estimării necesarului de materiale pentru suprafeţele de turnare beton si vine în sprijinul tău cu sfaturi utile atât pentru alegerea distantierilor cât şi pentru folosirea acestora.

Ne puteti contacta telefonic sau prin email la :

Bucuresti:

Tel / Fax: +40212524114 Mob: +40731334252   Email: [email protected]

Iasi:

Tel / Fax: +40232221102 Mob: +40735194544 Email: [email protected]

Programul este de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 – 17:00

Comenzile se trimit pe email sau fax cu datele de facturare corecte ale cumparatorului si cu adresa de livrare impreuna cu numele si numarul de telefon a unei persoane de contact.

 

Important!

Plasarea comenzilor din partea cumparatorilor se efectueaza pana la ora 16:30. Comenzile efectuate pana in ora 16:30 vor fi livrate cumparatorului a doua zi.

Aceste termene de livrare a produselor sunt valabile numai in cazul in care cumparatorul are confirmarea din partea noastra ca, produsele se afla pe stoc in depozitele noastre.

Livram produsele, oriunde in tara cu Fan Courier, Urgent-Cargus in max 24 ore. Livrare gratuita in Bucuresti si Iasi si in alte localitati, in functie de valoare comenzii (minim 200 ron).

Plata se va face in momentul primirii coletului, prin ramburs cash, BO, CEC direct la curier sau plata in avans cu OP.

 

CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati orice produs de la S.C. HYTECH CONSTRUCTION S.R.L. Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate, ne puteti contacta pentru returnare in termen de 10 zile si noi va vom inapoia contravaloarea produselor achitate de dumneavoastra. Legislatia romana prevede: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.” (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000). Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, in scris, pe adresa de e-mail, mentionand data comenzii si numele societatii pe care s-a facut comanda initiala. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. HYTECH CONSTRUCTION  S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

 

TERMENE PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.

In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

 

FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

RISCURI SI RESPONSABILITATI

1. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

2. Transport – Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

 

ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 30 zile.

 

CONFIDENTIALITATE

S.C. HYTECH CONSTRUCTION S.R.L. respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. S.C. HYTECH CONSTRUCTION S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.